Ninos Hotel Amour Holiday Resort – adults only

557,00

Ninos Hotel Amour Holiday Resort – adults only

Ninos Hotel Amour Holiday Resort is een all inclusive en adults only hotel in Corfu, Griekenland. Dit All Inclusive hotel in Corfu biedt goede faciliteiten en is ideaal voor een volwassenen vakantie Griekenland. Het centrum van het dorpje Sidari ligt vlakbij en er zijn hier genoeg tavernes en gezellige barretjes. Ook naar het strand is het niet ver lopen. Gedurende je verblijf in dit leuke Adults only hotel verblijf je in een fijne en schone hotel kamers.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: SUN6158716 Categorieën: ,

Beschrijving

Ninos Hotel Amour Holiday Resort – adults only

Ninos Hotel Amour Holiday Resort is een all inclusive en adults only hotel in Corfu, Griekenland. Dit All Inclusive hotel in Corfu biedt goede faciliteiten en is ideaal voor een volwassenen vakantie Griekenland.

Ninos Hotel Amour Holiday Resort - adults only

Het centrum van het dorpje Sidari ligt vlakbij en er zijn hier genoeg tavernes en gezellige barretjes. Ideaal voor een kopje koffie of een lekker drankje. Ook naar het strand is het niet ver lopen en rol je zo je handdoek uit voor een zonnige dag aan zee.

Ninos Hotel Amour Holiday Resort - adults only - swimup kamers

Gedurende je verblijf in dit leuke Adults only hotel verblijf je in prettige kamers en maak je gebruik van het all inclusive programma. Zo hoef je nergens over na te denken en staat er elke dag weer verrassend buffet voor je klaar. Fijn toch!

Ninos Hotel Amour Holiday Resort - adults only - ontbijt buiten

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Sunweb.be Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Sunweb

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Max. Personen

Sterren

Aanbieder