Porto Greco Village Beach – Griekenland – Kreta

496,00

Porto Greco Village Beach

All inclusive resort in Chersonissos, Kreta. Voor een goedkope, all inclusive zon, zee, en strandvakantie Griekenland, ben je in Porto Greco Village Beach in Kreta aan het juiste adres. Genieten aan zee. Wanneer je zin hebt om de drukte op te zoeken hoef je niet ver: tavernes en het bruisende nachtleven van Chersonissos bevinden zich op korte afstand. Porto Greco Village Beach biedt verschillende type hotelkamers en all inclusive arrangementen aan, die verspreid liggen over 12 verschillende gebouwen. Je verblijft op basis van een all inclusive arrangement en dat is wel zo handig. Zorgeloos genieten. De maaltijden zijn in buffetvorm.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: SUN6125998 Categorie:

Beschrijving

Porto Greco Village Beach

All inclusive resort in Chersonissos, Kreta.
Voor een all inclusive zon, zee, en strandvakantie Griekenland, Kreta, ben je in Porto Greco Village Beach aan het juiste adres.

Porto Greco Village Beach strandje

Genieten aan zee. Nabij meerdere stukjes zandstrand. Op een ligbed, die op de rotsen en op de strandjes staan, kun je heerlijk relaxen en een boekje lezen. Bij één van de bars bestel je een lekker kopje koffie of verkoelend drankje. Wanneer je zin hebt om de drukte op te zoeken hoef je niet ver: tavernes en het bruisende nachtleven van Chersonissos bevinden zich op korte afstand.

Porto Greco Village Beach wellness

Porto Greco Village Beach biedt verschillende type hotelkamers aan, die verspreid liggen over maar liefst 12 verschillende gebouwen. Je verblijft op basis van een all inclusive arrangement en dat is wel zo handig. Zorgeloos genieten. De maaltijden zijn eenvoudig en worden in buffetvorm in het restaurant geserveerd.

Porto Greco Village Beach restaurant

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Vakantiediscounter.be Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Vakantiediscounter.nl

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Max. Personen

Sterren

Aanbieder