Rhodos Horizon – Griekenland – Rhodos

649,00

Rhodos Horizon Resort

8-daagse all inclusive Zonvakantie TUI naar Rhodos Horizon Resort in de gelijknamige stad Rhodos. Voordelig, meestal ook als last minute Griekenland, te boeken via TUI. Verblijf in een gerenoveerd en gemoderniseerd hotel Rhodos Stad met zwembad en uitgebreide all inclusive formule. Ligging nabij het strand, bekende Kanari Beach en de oude stad. Een ideale plek voor cultuurliefhebbers en strandliefhebbers. Voor een onbezorgde vakantie Rhodos met lekker eten. Goede keuken waar voor ieder wat wils is.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: TUI541868 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Rhodos Horizon is een gerenoveerd hotel dat door de weg is gescheiden van het bekende Kanari Beach. Vroeger bestond dit hotel uit twee verschillende populaire hotels, in 2014 hebben zij een grote opknapbeurt gehad. De hotels zijn bijna onherkenbaar maar gelukkig is de ligging bij het strand ongewijzigd. Dit strand is tegenwoordig afgesloten en alleen toegankelijk voor gasten van hotel Rhodos Horizon, een unicum in Rhodos-stad.

Rhodos Horizon - Griekenland restaurant

Tevens wordt vanaf 2015 de All Inclusive formule gehanteerd wat ervoor zorgt dat het je aan niets ontbreekt, zeker omdat het eten wordt verzorgd door dezelfde keuken als hotel Kalithea Horizon Royal. Zij kunnen als synoniem voor heerlijk eten worden gezien. En een goede bodem is natuurlijk van belang als je de nabijgelegen oude stad van Rhodos wilt ontdekken. En als je aan het strand of zwembad wilt liggen met een drankje, is het natuurlijk ook mooi meegenomen.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner TUI.nl Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner TUI.be

Extra informatie

Sterren

Accomodatie

Land

Regio

Stad