RIU Karamboa – Kaapverdië – Boa Vista

1.074,00

8-daagse Zonvakantie naar RIU Karamboa in Boa Vista.

RIU Karamboa all inclusive Boa Vista

All Inclusive hotel RIU Karamboa in Boa Vista. Te boeken via TUI. Een beter begin van je all inclusive vakantie Kaapverdische Eilanden kun jij je niet wensen. Het vriendelijke RIU-team in dit Afrikaanse sprookjespaleis Kaapverdische Eilandne legt je 24 uur per dag in de watten. Bestel een cocktail aan de zwembadbar of spring mee met de aquagymles. ’s Avonds geniet je van lekker en onbeperkt eten en een wervelende show. Dit all inclusive hotel in Boa Vista staat garant voor een gezellige sfeer en fijne animatie. Kortom, RIU Karamboa is dé plek voor een zorgeloze all inclusive vakantie met het hele gezin.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

RIU Karamboa all inclusive Boa Vista

All Inclusive hotel RIU Karamboa in Boa Vista, Kaapverdië. Zodra je de lobby van RIU Karamboa in Boa Vista binnenstapt, word je getrakteerd op een fantastisch uitzicht.

RIU Karamboa – Kaapverdië - swim up kamers

Een beter begin van je all inclusive vakantie Kaapverdische Eilanden kun je je niet wensen. Het vriendelijke RIU-team in dit Afrikaanse sprookjespaleis legt je 24 uur per dag in de watten. Bestel een cocktail aan de zwembadbar of spring mee met de aquagymles.

RIU Karamboa – Kaapverdië - aquagym

’s Avonds geniet je van lekker eten en een wervelende show. Dit all inclusive hotel in Boa Vista staat garant voor een gezellige sfeer en bruisende animatie. Kortom, RIU Karamboa is dé plek voor een zorgeloze vakantie met het hele gezin.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner TUI

Extra informatie

Sterren

Accomodatie

Land

Regio

Stad