RIU Palace Boavista – Kaapverdië – Boa Vista

1.169,00

RIU Palace Boavista, all inclusive Kaapverdië

Luxe all inclusive Kaapverdië? Kies voor RIU Palace Boavista – Kaapverdië – Boa Vista. Veelal Ook als last minute en all inclusive Kaapverdië te boeken met Swim Up kamer. Goedkoop te boeken via TUI.
Het ultieme vakantiegevoel ervaar je in het Palace hotel op het mooie eiland Boa Vista. Gelegen aan het brede strand van Praia de Salinas. Met poolbar.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

RIU Palace Boavista, all inclusive Kaapverdië

Luxe all inclusive Kaapverdië? Kies voor RIU Palace Boavista – Kaapverdië – Boa Vista. Veelal Ook als last minute en all inclusive Kaapverdië te boeken met Swim Up kamer. Onder andere goedkoop te boeken via TUI.
Het ultieme vakantiegevoel ervaar je in het Palace hotel op het mooie eiland Boa Vista. Gelegen aan het brede strand van Praia de Salinas, ligt hotel RIU Palace Boavista. Met poolbar.

RIU Palace Boavista - Kaapverdië - Boa Vista - overzicht

Vanavond sushi en morgen Fushion of een lekkere steak in het Steakhouse. Het is aan jou om te kiezen wat het avondeten wordt. Breng de dag zonnend door bij de poolbar en laat je door luxe en persoonlijke service in de watten leggen.

RIU Palace Boavista - Kaapverdië - Boa Vista - wellness

Onze tip? Kies voor een Swim-Up kamer en relax in je eigen zwembad.

RIU Palace Boavista - Kaapverdië - Boa Vista - Swim-up kamer

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner TUI.be Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner TUI.nl

Extra informatie

Sterren

Accomodatie

Land

Regio

Stad