RIU Palace Santa Maria – Kaapverdië – Sal

1.244,00

8-daagse Zonvakantie naar RIU Palace Santa Maria in Sal.

All Inclusive Kaapverdië boeken? RIU’s allernieuwste trots staat op Sal, RIU Palace Santa Maria in Kaapverdië. In dit luxe All Inclusive hotel, Riu Palace Santa Maria, vier je een luxe en zorgeloze all inclusive vakantie. Leef je uit op de glijbanen van de Splash Water World of doe mee met de RiuFit groepslessen. Ontspannen in de spa, relaxen aan het zwembad of een actieve dag, hier kan het allemaal.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

RIU Palace Santa Maria

All Inclusive Kaapverdië boeken?

RIU Palace Santa Maria - Kaapverdië - Sal - strand

RIU’s allernieuwste trots staat op Sal, RIU Palace Santa Maria in Kaapverdië. Boek nu en bestel straks als een van de eerste gasten een Kaapverdisch Strela biertje in de poolbar. In dit luxueuze All Inclusive hotel, Riu Palace Santa Maria, word je 24 uur per dag in de watten gelegd.

RIU Palace Santa Maria - Kaapverdië - Sal - spa

Leef je uit op de glijbanen van de Splash Water World of doe mee met de RiuFit groepslessen. Ontspannen in de spa, relaxen aan het zwembad of een actieve dag, hier kan het allemaal. Boven de 18 jaar? Kies voor een Swim-up kamer en duik je eigen zwembad in. Of schop de slippers uit voor een eindeloze strandwandeling over het brede zandstrand. Bon dia!

RIU Palace Santa Maria - Kaapverdië - Sal - swimup kamer

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner TUI.be Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner TUI.nl

Extra informatie

Sterren

Accomodatie

Land

Regio

Stad

Aanbieder