SPLASHWORLD Playa Estepona – Spanje – Andalusië

642,00

8-daagse Zonvakantie naar SPLASHWORLD Playa Estepona in Andalusië.

SPLASHWORLD Playa Estepona Spanje

Dit all inclusive hotel in Spanje, Andalusië, is is uitermate geschikt voor een fijne familievakantie. Het aquapark van PLASHWORLD Playa Estepona Spanjeheeft veel glijbanen, waterpret gegarandeerd! Hapjes en drankjes inbegrepen. Je boekt PLASHWORLD Playa Estepona Spanje all inclusive voordelig via bijvoorbeeld Vakantiediscounter. Ook als last minute en all inclusive Andalusië.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: TUI557535 Categorieën: , , ,

Beschrijving

SPLASHWORLD Playa Estepona Spanje

Dit all inclusive hotel in Spanje, Andalusië, is is uitermate geschikt voor een fijne familievakantie. Het aquapark van PLASHWORLD Playa Estepona Spanjeheeft veel glijbanen, waterpret gegarandeerd! Hapjes en drankjes inbegrepen. Je boekt PLASHWORLD Playa Estepona Spanje all inclusive voordelig via Vakantiediscounter. Ook als last minute en all inclusive Andalusië.

SPLASHWORLD Playa Estepona - Spanje - Andalusië kinderglijbanen

En terwijl de kids zich prima vermaken in de miniclub, geniet jij van een lekker hapje en drankje op het terras. Het is tenslotte allemaal inbegrepen. Een dagje geen zin in het zwembad? Huur een auto en trek er op uit. Het achterland is prachtig.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner VakantieDiscounter.nl Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner VakantieDiscounter.be

Extra informatie

Sterren

Accomodatie

Land

Regio

Stad

Aanbieder