SUNEOCLUB Althea Village – Griekenland – Kreta

645,00

TUI SUNEOCLUB Althea Village, all inclusive Kreta
8 daagse zonvakantie Kreta op all inclusive basis boek je bij TUI en verblijf in SUNEOCLUB Althea Village.
In dit vakantie dorp Kreta met diverse zwembaden is het goed vertoeven. Voor een goedkope 8 daagse all inclusive Kreta inclusief vliegtickets.
Zie aanbieding 8-daagse Zonvakantie naar TUI SUNEO Althea Village in Kreta.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: TUI43605 Categorieën: , ,

Beschrijving

TUI SUNEO Althea Village, all inclusive Kreta
8 daagse zonvakantie Kreta op all inclusive basis boek je bij TUI en verblijf in SUNEOCLUB Althea Village. In dit vakantie dorp Kreta is het goed vertoeven. De sfeer is erg gemoedelijk en je het er keuze uit meerdere zwembaden. Voor een goedkope 8 daagse all inclusive Kreta inclusief vliegtickets.

SUNEOCLUB Althea Village - Griekenland - Kreta zwembad

Laat je verwennen bij TUI SUNEO Althea Village
Aan de innerlijke mens wordt goed gedacht. Iedere ochtend kun je je eigen omelet samenstellen en laten bakken door de chef-kok. Een dagje naar Chania stad is een aanrader. Voor een paar euro rijdt de bus je heen en terug. Op zo’n tien minuutjes lopen vind je de bushalte. Voor de kinderen is het SUNEO Play House een ontmoetingsplek. En ’s avonds kunnen ze meedansen op de liedjes van de mini-disco. Hier is het een feestje voor iedereen.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner TUI.nl Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner TUI.be

Extra informatie

Sterren

Accomodatie

Land

Regio

Stad