Tia Monte – Oostenrijk – Kaunertal

281,00

Tia Monte, all inclusive hotel Kaunertal, Oostenrijk

Goedkope all inclusive skivakantie Oostenrijk? Dit is dit all inclusive familie hotel met sauna en stoombad je favoriet. Voor een all inclusive wintersport vakantie Oostenrijk zonder zorg. Hotel Tia Monte In Feichten is de perfecte bestemming. Het is gelegen in het Kaunertal met zijn wereldberoemde gletsjer waardoor het gebied sneeuwzeker is.
8-daagse Autovakantie naar Tia Monte in Kaunertal

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Tia Monte, all inclusive hotel Kaunertal, Oostenrijk

Goedkope all inclusive skivakantie Oostenrijk? Dit is dit all inclusive familie hotel Oostenrijk met sauna en stoombad je favoriet. Voor een all inclusive wintersport vakantie Oostenrijk zonder zorg? Hotel Tia Monte In Feichten is de perfecte bestemming. Het is gelegen in het Kaunertal met zijn wereldberoemde gletsjer waardoor het gebied sneeuwzeker is.

Tia Monte - Oostenrijk - Kaunertal winter

Heb jij na het skiën nog energie over? Ga dan lekker zwemmen in het openbare zwembad, als gast is de entree voor het zwembad gratis. Relaxen doe je in wellness met sauna en stoombad. De kamerbeschrijving vind je onder het kopje ‘goed om te weten’.

Tia Monte - Oostenrijk - Kaunertal hotelbar

Zomerseizoen

Vakantie is plezier maken zonder zorgen. De All Inclusive formule biedt je niet alleen lekker eten en drinken. Je kunt ook van diverse zwembaden en meren gebruik maken in de buurt. De ruime familiekamers en uitgebreide All Inclusive formule vormen samen met de prachtige groene omgeving, een uitstekend geheel voor een heerlijke vakantie. De kamerbeschrijving vind je onder het kopje ‘goed om te weten’.

Tia Monte - Oostenrijk - Kaunertal zomer

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner TUI

Extra informatie

Sterren

Accomodatie

Land

Regio

Stad