Tsokkos Chrysomare Beach Hotel & Resort – Cyprus

732,00

Tsokkos Chrysomare Beach Hotel & Resort

Het all inclusive Tsokkos Chrysomare Beach Hotel & Resort Cyprus te boeken via bijvoorbeeld Sunweb ligt aan het mooiste zandstrand van Cyprus, Sandy Bay. Geniet in dit nieuwe resort op Cyprus met tennisbaan, een aquapark en 2 buitenzwembaden. Voor een goedkope, all inclusive Cyprus in het geval je een last minute all inclusive aanbieding in dit resort Cyprus weer te bemachtigen.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: SUN5086506 Categorieën: , ,

Beschrijving

Tsokkos Chrysomare Beach Hotel & Resort

Het all inclusive Tsokkos Chrysomare Beach Hotel & Resort Cyprus te boeken via bijvoorbeeld Sunweb ligt aan het mooiste zandstrand van Cyprus, Sandy Bay. Geniet in dit nieuwe en goedkope resort op Cyprus met tennisbaan, een aquapark en 2 buitenzwembaden. Voor een goedkope, all inclusive Cyprus in het geval je een last minute all inclusive aanbieding in dit resort Cyprus weer te bemachtigen.

Tsokkos Chrysomare Beach Hotel & Resort loungebedden

Nieuw: all inclusive Chrysomare Beach Hotel & Resort Cyprus
De verf is nog maar net droog, wanneer je vakantie gaat vieren in het spiksplinternieuwe hotel Tsokkos Chrysomare Beach Hotel & Resort in Ayia Napa op het zonnige eiland Cyprus. Bovendien is dit ruim opgezette vakantieresort voorzien van veel licht en een modern interieur. Natuurlijk is dit allemaal heel erg leuk, maar nog veel leuker is dat dit fancy hotel gelegen is aan het mooiste zandstrand van het eiland, Sandy Bay. Bestaande uit parelwit zacht zand, dat lekker kriebelt en knispert als je er overheen loopt en voorzien van een blauwe vlag. Dat betekent dat het strand ook mooi schoon is.

Tsokkos Chrysomare Beach Hotel & Resort balkon

Ben je een echte lekkerbek? Wie niet. Gelukkig maar dat je in Tsokkos Chrysomare Beach Hotel & Resort de hele dag kunt genieten van allerlei lekkers. Of dat nu van een romig ijsje is of van dat lekkere stukje vlees dat voor je neus is klaargemaakt; met het uitgebreide all inclusive programma eet je hier je buikje rond. Fijn dat er ook een aquapark en 2 buitenzwembaden aanwezig zijn, gewoon een paar extra baantjes en je blijft gewoon in shape. Wil je meer beweging of gewoon even lekker het luie zweet van je sporten, doe dan mee met een potje beachvolley of sla een balletje op de tennisbaan. Kortom, het is hier genieten geblazen en er is zoveel te doen dat je dit fijne resort eigenlijk niet eens af hoeft.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Sunweb.nl Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Sunweb.be

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Max. Personen

Sterren