TUI BLUE Orquidea – Spanje – Canarische Eilanden – Gran Canaria

674,00

8-daagse Zonvakantie naar TUI BLUE Orquidea in Canarische Eilanden.
TUI BLUE Orquidea, luxe 4 sterren hotel met all inclusive concept TUI Canarische Eilanden. Eén van de meest geliefde hotels van TUI Gran Canaria. Ideaal voor een goedkope en toch luxe vakantie Gran Canaria op basis van all inclusive met het hele gezin. Aan de kust en met zwembad. Boek nu een all inclusive vliegvakantie TUI 8 dagen Spanje, Gran Canaria.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

TUI BLUE Orquidea

4 sterren hotel met all inclusive concept TUI Canarische Eilanden. Eén van de meest geliefde hotels van TUI Gran Canaria. Ideaal voor een goedkope en toch luxe vakantie Gran Canaria op basis van all inclusive met het hele gezin. Aan de kust en met zwembad.

TUI BLUE Orquidea - Spanje - Canarische Eilanden - Gran Canaria kinderglijbaan

In TUI BLUE Orquidea logeer je in een ruim opgezet complex met alles binnen handbereik. Dit familieparadijs is perfect voor gezinnen met kinderen. Met kinderclubs voor alle leeftijden beleven kinderen hier gegarandeerd een onvergetelijke vakantie. Bovendien zijn er ook talrijke activiteiten om samen met het hele gezin te doen. Ideaal dus om een leuke tijd met de kinderen door te brengen!

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner TUI.nl Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner TUI.be

Extra informatie

Sterren

Accomodatie

Land

Regio

,

Stad