TUI FAMILY LIFE Ephesus (voorheen Aqua Fantasy) – Turkije – Noord-Egeïsche Kust

600,00

8-daagse Zonvakantie naar TUI BLUE Ephesus in Noord Egeïsche Kust.

TUI BLUE Ephesus

Een nieuwe aanwinst van TUI is hotel TUI BLUE Ephesus. Dit all inclusive hotel Turkije was voorheen het clubgedeelte van het populaire, vertrouwde Aqua Fantasy, maar nu dan in een heel nieuw jasje. Hotel TUI BLUE Ephesus is ruim opgezet, en alles is binnen handbereik. Nabij strand, waterpark met 30 glijbanen voor de kinderen. Met speciaal kinderbuffet.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: TUI666940 Categorieën: , , ,

Beschrijving

TUI BLUE Ephesus

Een nieuwe aanwinst van TUI is het hotel TUI BLUE Ephesus, welke in mei 2019 voor het eerst haar deuren heeft geopend. Dit all inclusive hotel Turkije was voorheen het clubgedeelte van het populaire, vertrouwde Aqua Fantasy, maar dan in een heel nieuw jasje. Hotel TUI BLUE Ephesus is ruim opgezet, en alles binnen handbereik. Nabij strand, waterpark met 30 glijbanen voor de kinderen. Met speciaal kinderbuffet.

TUI FAMILY LIFE Ephesus aan zee

Het eerste wat je opvalt is het kleurrijke, enorme waterpark. Met meer dan 30 glijbanen ben je – jong of oud – nooit uitgeroetsjt. Van tube tot trechter en boomerang; dit park heeft niets voor niets Splashfactor 10. Terwijl de kinderen zich lekker uitleven in het waterpark, pakken de ouders een yogales mee of relaxen heerlijk op een ligbed aan het strand.

TUI FAMILY LIFE Ephesus - waterpark

En ideaal is dat de kamers om de hoek gelegen zijn. Over de kamers gesproken; deze zijn volledig gerenoveerd en ideaal voor gezinnen, want er is ruimte voor 5 personen! De vele kindvriendelijke faciliteiten maken dit tot een ideale keuze voor een vakantie met het gehele gezin.

TUI FAMILY LIFE Ephesus theater

Zo is er een professioneel entertainmentteam, en het eten is ook een feest: de kids genieten 3 keer per dag van een speciaal kinderbuffet. En vergeet ook zeker niet een avond te reserveren in de moderne Taverna, waar de kok heerlijke Mediterraanse hapjes bereidt.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner VakantieDiscounter.be Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner TUI.nl

Extra informatie

Sterren

Accomodatie

Land

Regio

Stad

Aanbieder

,