Lagoon Attitude Mauritius – Mauritius – Noordkust

1.653,00

Lagoon Attitude Mauritius.

Huwelijksreis Mauritius? Lagoon Attitude, all inclusive hotel Mauritius met duurzame opzet en educatief programma bescherming koraal en natuur. Hotel alleen voor volwassenen. Dit Adults Only hotel Mauritius is bij uitstek geschikt voor een romantische vakantie met 2 of zelfs een huwelijksreis. Buffetrestaurant, strandrestaurant en 3 à La Carte Restaurants. 6 bars. 3 buitenbaden, Spa en massage. Een omgeving waarbij je wegdroomt.
10-daagse Zonvakantie naar Lagoon Attitude in Mauritius, Noordkust

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Lagoon Attitude Mauritius

Lagoon Attitude, all inclusive hotel Mauritius met duurzame opzet en educatief programma bescherming koraal en natuur. Hotel alleen voor volwassenen. Dit Adults Only hotel Mauritius is bij uitstek geschikt voor een romantische vakantie met 2 of zelfs een huwelijksreis. Buffetrestaurant, strandrestaurant en 3 à La Carte Restaurants. 6 bars. 3 buitenbaden, Spa en massage.

In dit stijlvol ingerichte hotel Mauritius voor alleen volwassenen ( 18 jaar ) voel je je meteen thuis. Dit is dé plek voor een onbezorde relax vakantie, familie vakantie of huwelijksres. Na de vlucht en transfer zak je neer op een ligbed bij het zwembad onder de wapperende palmbomen. Het vriendelijke personeel brengt ondertussen je koffers naar je kamer.

Lagoon Attitude Mauritius - Mauritius - Noordkust strand

Niet zo goed in stilzitten? Verken de onderwaterwereld recht voor het hotel. Of speel een potje beachvolleybal. Vervelen hoeft niet. Met schommelstoelen aan de bar en zitzakken op het terras kun je bijna niet anders dan genieten van het fenomenale uitzicht over zee. Een koud drankje erbij maakt het helemaal af.

Lagoon Attitude Mauritius - Mauritius - Noordkust terras

Dit is pas ontspannen. De moeilijkste keuze die je hier moet maken is of je vandaag aan het zwembad of op het strand gaat liggen!

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner TUI.be Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner TUI.nl

Extra informatie

Sterren

Accomodatie

Land

Regio

Stad

Aanbieder