Utopia Blu – Griekenland – Kos

708,00

Utopia Blu, Kos

Op zoek naar all inclusive aanbiedingen Utopia Blu in Kos? Op 15 minuten wandelen van het centrum van Tigaki vind je het stijlvolle Utopia Blu in Kos, Griekenland. Na een grondige renovatie, zal dit all inclusive hotel in Kos, Griekenland, weer als nieuw haar deuren openen. Met dezelfde eigenaar als onze TUI BLUE Oceanis Beach, weet je dat het goed zit. Mooi ingerichte kamers, stijlvolle restaurants en uiteraard buffetten om je vingers bij af te likken.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: TUI693145 Categorieën: , , , , Tags: , , , ,

Beschrijving

Utopia Blu, Kos

Op zoek naar all inclusive aanbiedingen Utopia Blu in Kos?

Op 15 minuten wandelen van het centrum van Tigaki vind je het stijlvolle all inclusive hotel in Kos, Utopia Blu. Voor een all inclusive vakantie Kos.

Utopia Blu - Griekenland - Kos - swim up kamers

Na een grondige renovatie, zal het hotel weer als nieuw haar deuren openen. Met dezelfde eigenaar als onze TUI BLUE Oceanis Beach, weet je dat het goed zit. Mooi ingerichte kamers, stijlvolle restaurants en uiteraard buffetten om je vingers bij af te likken. Aan ieder detail is veel aandacht besteed. De omgeving is lekker rustig, vanaf het zwembad kijk je op het heuvelachtige binnenland van Kos. De gezellige drukte is echter binnen handbereik, in Tigaki vind je een aantal gezellige winkels en uiteraard ook het strand.

Boek nu je 8 daagse all inclusive vakantie Kos en verblijf in dit goedkope en luxe hotel in Tigaki.

Utopia Blu - Griekenland - Kos - wellness

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner TUI.be Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner TUI.nl

Extra informatie

Sterren

Accomodatie

Land

Regio

Stad

Aanbieder