Viva Wyndham Maya – Mexico – Yucatan

1.304,00

Viva Wyndham Maya

All inclusive resort Viva Wyndham Maya, Mexico. Indien je op zoek bent naar een luxe resort Mexico, avontuur en strandvakantie. Deze 9 daagse all inclusive in Yucatan is te boeken via TUI Mexico. Veel activiteiten mogelijk. Een all inclusive resort Mexico met zwembad. 9-daagse Zonvakantie naar Viva Wyndham Maya in Yucatan.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Viva Wyndham Maya

All inclusive resort Viva Wyndham Maya, Mexico. Indien je op zoek bent naar een luxe resort Mexico, avontuur en strandvakantie. Deze all inclusive in Yucatan is te boeken via TUI Mexico. Veel activiteiten mogelijk. Een all inclusive resort Mexico met zwembad.

Viva Wyndham Maya - Mexico - Yucatan zwembad

Een azuurblauwe Caribische zee pal voor de deur, een tikkie cultuur en onbeperkt taco’s en cocktails. Wat wil een zonminnende vakantieganger nog meer? Bij dit hotel doet het lieve personeel er alles aan om je onuitwisbare herinneringen aan deze strandvakantie te bezorgen.

Viva Wyndham Maya - Mexico - Yucatan spa

Doe mee met de danswedstrijd, geniet van de ondergaande zon vanaf een zeilboot en leer hoe je de lekkerste margarita’s maakt. En dat alles All Inclusive!

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner TUI

Extra informatie

Sterren

Accomodatie

Land

Regio

Stad