Weitlanbrunn – Oostenrijk – Karinthië

603,00

Hotel Weitlanbrunn Karinthië.

Voor een all inclusive skivakantie Oostenrijk inclusief skipas.

Bij Hotel Weitlanbrunn in Sillian, Karinthië, geniet je van een heerlijke All Inclusive wintersport vakantie Oostenrijk. Het hotel met binnenzwembad en sauna biedt je goede maaltijden, de basis voor een intensieve dag op de pistes. Gedurende de dag zijn frisdranken en lokale alcoholische dranken inclusief. Met de skipas, die ook inclusief is, kan je niet alleen skiën op de Oostenrijkse, maar ook op de Italiaanse pistes. 8-daagse Autovakantie naar Weitlanbrunn in Karinthië

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Hotel Weitlanbrunn Karinthië

All inclusive skivakantie Oostenrijk inclusief skipas.

Bij Hotel Weitlanbrunn in Sillian, een luxe hotel met binnenzwembad Karinthië, geniet je van een heerlijke All Inclusive vakantie Oostenrijk. Het hotel biedt je goede maaltijden, de basis voor een intensieve dag op de pistes. Gedurende de dag zijn frisdranken en lokale alcoholische dranken inclusief. Met de skipas, die ook inclusief is, kan je niet alleen skiën op de Oostenrijkse, maar ook op de Italiaanse pistes. Ontspan na een dag op de pistes in het binnenbad en de sauna, een traktatie voor je lichaam. Klanten die je voorgingen in hotel Weitlanbrunn in Sillian waarderen vooral de kwaliteit van de all inclusive formule en het uiterst vriendelijke personeel.

Weitlanbrunn - Oostenrijk - Karinthië binnenzwembad

Zomerseizoen

Bij Hotel Weitlanbrunn in Sillian geniet je van een heerlijke All Inclusive vakantie. Het hotel biedt goeie maaltijden, de basis voor een actieve dag. Trek je wandelschoenen aan en laat de rotsen van de indrukwekkende Galitzenklamm je meevoeren naar een waterval. Of breng een bezoek aan Hohe Tauern nationaal park. Het grootste nationale park van de Alpen!

Weitlanbrunn - Oostenrijk - Karinthië zomer

Gedurende de dag zijn frisdranken en lokale alcoholische dranken inclusief. En na een actieve dag is het heerlijk ontspannen in het binnenbad en de sauna, een traktatie voor je lichaam. Boek bij Weitlanbrunn ruime en comfortabele kamers zoals de ruime 1-persoonskamer van 28m2, de 4-persoonskamer van 28m2 of de 4-persoonsvoordeelkamer van 25m2. De kamers beschikken allemaal over een flatscreen tv, kluisje en gratis wifi. Bijna alle kamers hebben een balkon.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner TUI

Extra informatie

Sterren

Accomodatie

Land

Regio

Stad