Zoetry Curacao Resort & Spa – Curaçao – Piscadera

1.823,00

Zoetry Curacao Resort & Spa, Curaçao.

Het all inclusive resort Zoetry Curaçao Resort & Spa. Dit All In vijfsterren resort op Curaçao beschikt over moderne suites, een fijn zwembad, uitgebreid wellnesscentrum en hagelwit privéstrand. Extra pluspunten scoort dit hotel met de uitgebreide all inclusive formule en de Endless Privileges. Voor een luxe all inclusive vakantie Curaçao.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Zoetry Curacao Resort & Spa, Curaçao

All inclusive resort Zoetry Curaçao Resort & Spa. Dit All In vijfsterren resort op Curaçao beschikt over moderne suites, een fijn zwembad, uitgebreid wellnesscentrum en hagelwit privéstrand. Extra pluspunten scoort dit hotel met de uitgebreide all inclusive formule en de Endless Privileges. Voor een luxe all inclusive vakantie Curaçao.

Zoetry Curacao Resort & Spa - Curaçao - Piscadera rustig zwembad

Zoetry Curacao Resort & Spa beschikt over een privéstrand waar je in een paar minuten naartoe wandelt of met een ritje in een golfkar in no time bent. Er staan ligbedden en Balinese bedden klaar voor gebruik. Bij de beachbar bestel je cocktails en diverse snacks. Sportievelingen kunnen (mogelijk tegen betaling) o.a. kajakken, vissen en snorkelen.

Zoetry Curacao Resort & Spa - Curaçao - Piscadera hotelkamer

In de omgeving van Zoetry Curacao Resort & Spa – met name rondom de Piscaderabaai – kun je ontzettend goed wandelen. Actievelingen zijn ook aan het juiste adres op Curaçao dankzij de Christoffelberg en prachtige onderwaterwereld. Ga op tijd op pad als je gaat klimmen of wandelen; de temperaturen lopen hard op gedurende de dag.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner VakantieDiscounter

Extra informatie

Sterren

Land

Regio

Stad

Aanbieder