Top 5 resorts in Lara

Top 5: all inclusive resorts in de Turkse badplaats Lara.

Op zoek naar een 5 sterren all inclusive resort in Lara? Wij hebben de 5 meest luxe resorts van Lara op een rij gezet. Ook voor een ultra all inclusive vakantie Turkse Riviera. Misschien wel het beste idee als je een luxe all inclusive vakantie Turkije wilt boeken.

Hierom kiezen voor een all inclusive resort in Lara.

Turkije is één van de populairste vakantiebestemmingen onder de Nederlanders. De meeste reizigers kiezen ervoor om te genieten in één van de toeristische badplaatsen, zoals Kemer, Side, Alanya en Lara. De laatstgenoemde badplaats staat bekend om zijn luxe resorts van een hoge kwaliteit. Je komt er vrijwel alleen maar 5-sterren resorts tegen en het zijn vaak ook de duurdere opties aan de Turkse Riviera. Echter is het nog vrij moeilijk kiezen, want er zijn veel opties. Vandaar dat wij voor jullie de 5 beste all inclusive resorts in de Turkse badplaats Lara op een rijtje hebben gezet.

5. Lara Barut Collection

Lara Barut Collection is een 5-sterren all-inclusive resort in de bekende badplaats. Het resort heeft daadwerkelijk alles te bieden wat een vakantieganger kan verwachten. Allereerst is het handig om te weten dat Lara Barut Collection over 463 kamers, negen restaurants, zes bars en een discotheek beschikt. Je kan gaan zwemmen in één van de vele buitenbaden, een zoutwaterbad en een zwembad met diverse glijbanen. Je kan ook zo naar het privé strand wandelen en gaan genieten aan de zee. De spa van het hotel staat zeer hoog aangeschreven en is beschikbaar tegen een kleine vergoeding. Het resort is redelijk prijzig, maar daar krijg je wel onwijs veel voor terug.

4. Melas Lara

Melas Lara is opvallend genoeg één van de goedkopere mogelijkheden in Lara. Dat is best vreemd, want ook dit resort scoort hoog bij de gasten. Melas Lara beschikt over 322 kamers, vier restaurants, drie bars en een discotheek. Zwemmen kan zowel buiten als binnen. Een voordeel is dat het buitenbad in de wintermaanden zal worden verwarmd, waardoor je ook in het laagseizoen gewoon een duik kan gaan nemen. Het Melas Lara is gelegen aan het strand, wat voor veel vakantiegangers een groot voordeel is. Vanzelfsprekend beschikt ook het Melas Lara resort over een Ultra All-inclusive concept.

3. Delphin Imperial

Het Delphin Imperial staat bij ons op de derde plaats, maar bij veel vakantiegangers op de eerste plaats. Het is namelijk één van de meest luxe resorts in het gebied. Het is ook een geweldige vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen. Het Delphin Imperial telt maar liefst 797 kamers. Het resort is gevestigd in een indrukwekkend gebouw, dat je zeker niet zal missen. Geniet van de 10 restaurants, 12 bars en natuurlijk ook de discotheek. Het resort telt meerdere zwembaden, een spa en een ruime fitnessruimte. Al het eten en drinken is vanzelfsprekend inbegrepen in de prijs. De bezoekers mogen ook nog eens gratis gebruik gaan maken van een shuttlebus naar het centrum van Antalya.

Hotel Titanic Beach Lara - Turkije - glijbanen

2. Titanic Beach Resort

Het Titanic Beach Resort is één van de mooiste resorts in Turkije. Het gebouw heeft de vorm van een cruiseschip gekregen en je kan dan ook dineren op het dek. Het resort telt 586 kamers, zowel in het hoofdgebouw als een tweetal annex-gebouwen. Je kan perfect genieten van het all-in concept, want er zijn vier restaurants, een patisserie, snackrestaurant en maar liefst vijf bars. Er zal op ieder moment van de dag (en nacht) iets van eten en drinken voor de gasten klaarstaan. Zwemmen kan in één van de drie buitenbaden en het binnenbad. Je kan ook gaan relaxen op het privé strand van het Titanic Beach Resort. Het is zeker ook een aantrekkelijk resort voor een luxe familie vakantie.

1. Titanic Mardan Palace

Het Titanic Mardan Palace is één van de bekendste hotels in het land. De stijl van het resort doet terugdenken aan het Ottomaanse Rijk en is tot op de puntjes uitgewerkt. Je kan van ultieme luxe genieten in het resort en natuurlijk ook gaan genieten van het welbekende ultra all-inclusive concept. Het Titanic Mardan Palace beschikt over 543 kamers, zeven restaurants, een bistro, zes bars en een discotheek. Je kan zelfs nog een drankje gaan nuttigen in de luxe wijnkelder. Relaxen kan ook één van de buitenbaden, het binnenbad of op het privé strand. Je kan ook gaan sporten in de fitnessruimte of deelnemen aan één van de activiteiten die dagelijks worden georganiseerd. Het Titanic Marden Palace Resort biedt de garantie op een onvergetelijke vakantie in Turkije.

TUI Suneo All Inclusive Banner