Tui Magic Life Resort in Kalawy

Tui Magic Life Resort in Kalawy

Wanneer je op zoek bent naar een resort voor een all inclusive vakantie Egypte en waar je heerlijk kan genieten van de warmte van de zon, en lekker kan zwemmen, dan is het Tui Magic Life Resort in Kalawy wellicht geschikt voor jou. Het resort ligt in Egypte, aan de Rode zee. Je kan hier dus naar hartelust zonnen en genieten van het rijke onderwaterleven van de Rode Zee. Het resort ligt direct aan het strand en ligt op een redelijke afstand van de luchthaven Hurghada (ca. 100 km).

Meer all inclusive hotels Egypte

Wij hebben een overzicht gemaakt van de meest aantrekkelijke all inclusive hotels en resorts Egypte

Het hotel biedt een rijk aantal verschillende kamers, zodat zowel gezinnen als koppels zich hier op hun gemak kunnen voelen. Zo heb je natuurlijk de mogelijkheid om een gewone tweepersoonskamer te boeken, maar kan je er ook aantrekkelijk geprijsde familiesuites boeken. Interessant is ook dat je bij dit hotel bepaalde tweepersoonskamers kan boeken waarbij je gebruik kan maken van het zogenaamde eenoudervoordeel.

Faciliteiten Tui Magic Life Resort in Kalawy

Wanneer je een vakantie bij hete Tui Magic Life Resort in Kalawy boekt, dan kan je gebruik maken van de volgende faciliteiten. In de eerste plaats krijg je wifi op je kamer en op de openbare ruimte. Je krijgt toegang tot de tuin, om daar heerlijk van de zon te genieten. Op het resort is een geldautomaat aanwezig, maar ook een kapper, een winkeltje en een was service.

Uiteraard heb je in dit resort verschillende bars tot je beschikking. Zo kan je terecht bij een centraal buffetrestaurant, ene acht themarestaurants. Heb je behoefte aan een drankje? Dan kan je ook terecht in een van de acht bars.

All Inclusive zonvakantie Egypte

Een all inclusive Egypte wordt door veel mensen geboekt om eens lekker bij te bruinen. Dat doe je natuurlijk het liefst aan het strand of aan het zwembad. Het Tui Magic Life Resort in Kalawy heeft drie buitenzwembaden, deze worden in de winter verwarmd. Een van deze zwembaden is overigens een kinderzwembad.

Wellness faciliteiten

Wanneer je op vakantie bent, dan wil je natuurlijk even helemaal ontspannen. Dit resort biedt je een aantal wellness faciliteiten die je zullen helpen om maximaal tot rust te komen. Kom bijvoorbeeld tot rust in de Jacuzzi, ga zweten in de sauna of neem een heerlijk stoombad. Wanneer je echt wilt ontspannen, dan kan je natuurlijk altijd een massage boeken. Houd er echter wel rekening mee dat een massage niet bij de prijs is inbegrepen.

All inclusive naar Tui Magic Life Resort in Kalawy

Wanneer je een vakantie naar dit resort boekt, dan is het volgende inbegrepen bij je all inclusive vakantie. In het buffetrestaurant kan je tussen 7 uur en 11 uur ’s ochtends ontbijten. Er wordt daar een lunch geserveerd tussen 12:30 en 14:30, een high tea tussen 16:00 en 18:00. Het diner is vanaf 19:00 tot 21:30 en voor wie laat op de avond nog honger heeft kan tussen 00:00 en 01:00 terecht voor midnight snacks. Overigens kan je ook tussen 11:00 en 17:30 terecht voor snacks.

Van dorst hoef je niet om te komen, want 24 uur per dag kan je in dit resort terecht voor koffie, thee, mineraalwater, frisdrank en lokale alcoholische versnaperingen.

4 restaurants

Daarnaast heeft het resort vier thematische restaurants. Hier kan je een keer per week eten. Natuurlijk kan je hier ook vaker terecht, maar dan moet je er voor betalen!
Voor de kinderen
Ook voor de kinderen is er in Tui Magic Life Resort in Kalawy genoeg te beleven. Zo kunnen de kinderen gebruik maken van de speeltuin, maar ook de kinderdisco. Er zijn drie verschillende clubs waar de kinderen zich tijdens de vakantie vermaken kunnen en nieuwe vrienden kunnen maken. De clubs zijn ingedeeld naar leeftijd. Houd er echter wel rekening mee dat de Maxi Club, voor kinderen tussen de 13 en de 16 jaar, alleen in de zomer is geopend.

TUI Suneo All Inclusive Banner